Algoritmehandel direkte på børsen. 

Automatisk KØB OG SALG -Uden at løfte en finger!
Gennemsnitlig +15% profit pr. måned.

-Det overgår dine vildeste drømme.

”Algoritmehandel er kommet for at blive"
Ønsker du at skabe stride strømme af automatiske købs- og salgshandler, så det vælter ind med små mikro-fortjenester døgnet rundt? 
Så vil dette være den bedste mulighed, du har set i årtier. Helt alvorligt!! 


Fakta om computer-handler/trading: 
Den gennemsnitlige aktie i USA ejes kun 
i 22 sekunder, før den videresælges! 
En valuta ejes gennemsnitligt i 30 sekunder, før den videresælges. 
84% af alle aktier og valutaer i USA handles via computer-handler! (Ifølge Wall Street Journal). 

Banker og kapitalfonde har ikke de samme handelsomkostninger, som du og jeg har! 
Dermed har de computer-handler helt for sig selv, og det har de ikke tænkt sig at lave om på! 

Men, det er ikke alt sammen noget skidt, for på denne side finder du helt nøjagtigt ud af, hvor og hvordan du kan bruge automatisk computer-handler med teknologi og strategi, der overgår dine vildeste drømme! 
Så luk døren, sluk for telefonen, og læs hvert eneste ord! 

Jeg har i årevis stirret på kurser 

Jeg har i årevis stirret på kurser det meste af dagen, mens mange af mine weekender blev brugt på at forbedrede næste uges strategi. 
I en ung alder vågnede jeg tidligt hver morgen, før solen stod op, og handlede valutaer, inden jeg forsatte dagen med aktiehandler til langt ud på aften.
Her er grunden ..! 

"En kort handelsperiode, har en mindre risiko 
end handler der løber over en længere periode"

Hej jeg er John fra TradeSoEasy.
Uanset hvad du handler eller investerer i, vil kursen altid være mere forudsigelig i sine mønstre, når investeringsperioden er kort - og dermed er risikoen for tab mindre og indtjeningsgarantien meget større!

Problemet med denne handelsstrategi er, at man skal specialisere sig for at kunne drage fordel af små prisændringer og få hurtig fortjeneste fra videresalg – det kræver disciplin og koncentration med en streng exit-strategi. 

Så fandt jeg en dag på en ”skør idé” 
-jeg ville automatisere mine handler.
I stedet for at stirre på skærmen hele dagen ville jeg bruge computer- teknologi til at handle mange flere gange om dagen.
 
Alle troede, jeg var småtosset… En af de “gamle” tradere kaldte mig endda en “drømmer”.


Efter utallige møder med forskellige IT-virksomheder måtte jeg erkende, at jeg var for optimistisk eller måske bare foran min tid! 
Tanken har nu aldrig sluppet mig i alle disse år, og i 2017 eksploderede et nyt marked, hvor kurserne sprang op og ned på en handelsbørs med lave omkostninger. Den "gamle drøm" kom atter op af skrivebordsskuffen.

11 måneder senere var mit team og jeg færdige med at gennemteste en computerteknologi, som kunne udføre min køb- og salgsstrategi fuldstændig automatisk. 


Frem for at stirre på skærmen hele dagen handler jeg nu automatisk hundredvis af gange i døgnet med en lille fortjeneste fra hver handel uden at løfte en finger. 

For mig er det en trading-revolution! 

For computer-handler tjener penge, mens jeg gør andre ting! 
Indtjeningen kommer fra rigtige mikrokøb og -salg, som sker fuldstændig automatisk via en computerteknologi, der omdanner min trading-strategi til handler i realtid. 

Computer-handler er en "grådig bavian," der sparer en masse tid og omkostninger til løn. 
Den tjener penge og laver stort set aldrig fejl. 

Når en computerkode handler, har den ingen følelser, den lytter ikke til dårlige tips eller rygter. Den udfører det stykke arbejde, den er programmeret (ansat) til at gøre! 

Frem for at prøve at læse markedet, køber min strategi, når kursen falder en smule, og den sælger igen, når kursen stiger en smule, 
og dette sker ofte hundredvis af gange i døgnet med en lille mikrofortjeneste hver gang. 

Min strategi er blevet gennemtestet siden 2018, og med over 9 millioner handler, har den bevist at den tjener penge! +millioner af handler fra vores tradere som vi naturligvis ikke har adgang til!

De grønne prikker viser, når strategien automatisk køber, når kursen falder en smule, og de røde prikker viser, når den sælger, efter kursen er steget igen. 

Her er 24 timer med 1.300 handler 
Fra 29-10-2021 kl. 17:20 til 30-10-2021 kl. 17.20   

Minimerer min risiko og 
booster min profit. 

Med computer-handler minimerer jeg først og fremmest risikoen på min investering. Hvis kursen på min investering falder, minimerer fortjenesten fra køb og salg et eventuelt tab. 

Samtidig får min investering et ekstra boost fra den fortjeneste, køb og salg giver, fordi den lægges oven i en eventuel kursstigning på min investering! 

Fx har en Kryptoinvestering på 20.000 kr. 
2 automatiske investeringsfunktioner med min strategi og computer- trading 

#1. 
At tjene penge på en eventuel kursstigning på samme måde, som når du investerer i aktier!

#2. 
Computer-handler og min strategi bruger investeringspenge til at sprede købs- og salgsordrer ud over et planlagt område, lidt som et fiskenet. 
Når kursen falder en smule, slår strategien lynhurtigt til med et lille køb og videresælger igen, når kursen stiger en smule. 


# 1. Den gule break even streg (pris) giver dig overblik over om du tjener eller taber på kursværdien af din investering. 
Stopper du din auto-køb/salg når kursen er over stregen tjener du også penge på af dine krypto er mere værd.

#2 indtjening på automatisk køb og salg, jo mere kursen bevæger sig desto flere gang kan softwaren købe og sælge.

Hemmeligheden er, at jo mere kursen bevæger sig, desto mere kan min strategi købe og sælge (arbejde) og dermed tjene flere penge, hvilket er med til at minimere min risiko. 
 
For hver eneste krone, jeg tjener, er en krone, jeg kan bruge, og en ekstra indtjening, som jeg lægger oven i min fortjeneste på en eventuel kursstigning.

Hvor mange private investorer 
bruger computer-handlet for aktier?0% (fordi handelsomkostninger er for dyre) 
af private investorer bruger computerteknologi til at tjene penge på aktier! 


Mens 84% af alle banker og kapitalfonde på Wall Street gør brug af computerteknologi til at tjene størstedelen af deres penge!


Faktum: Den gennemsnitlige aktie i USA 
ejes i 22 sekunder, før den videresælges. 

Hvad er højhastighedshandel? Det er Wall Streets hemmelige fordel - 
ved at udnytte massiv computerkraft til at købe og sælge aktier i løbet af et øjeblik. Det er bankers og kapitalfondes ”eksklusive klub af super lave omkostninger,” der gør dem i stand til at bruge computerteknologi og samtidig udelukke alle andre fra at gøre det samme! 

Men der er ét marked, hvor banker og kapitalfonde må arbejde på samme vilkår, og det er kryptomarkedet. Her kan du og jeg bruge computerteknologi, fordi kryptohandler ikke er afhængige af banker og mellemmænd til at udføre handler - det forgår nemlig direkte på kryptobørsen. 
Derfor er banker naturligvis ikke tilhængere af krypto, siden alle deres privilegier er forsvundet! 

Kryptovalutaer er, hvad aktier var for århundreder siden - de er den nye tidsalders mulighed og "Kryptoland" vokser i et tempo aldrig før set. 

Kryptomarkedet handles 24 timer i døgnet, 
 7 dage om ugen og 365 dage om året!
Børsen holder altså aldrig lukket, og den har de laveste handelsomkostninger på hele børsmarkedet, samtidig med, at der er stor kursbevægelse, hvilket tilsammen gør det muligt for min strategi at købe og sælge automatisk via computer-handler med en mikrofortjeneste hver gang, døgnet rundt! 

Forestil dig at kunne tjene +0,5% om dagen? Uden at gøre noget! 
Det lyder lidt som en joke! Men vi taler ikke om en kurs, der stiger 0,5% på en dag for så at falde igen, men derimod om reel indtjening fra rigtige køb og salg, der bare foregår automatisk.

Hvert køb og salg giver et lille afkast på omkring 1 til 2 kr., og det er antallet af handler, der gør, at indtjeningen nemt kan nå op på +0,5% om dagen fra hundredvis af handler og +15% om måneden. Uden det går ud over min investering. 

Lad gøre det enkelt: En investering på f.eks. 5.000 kr. i en kryptovaluta.
Softwaren køber og sælger nu den valgte kryptovaluta efter TradeSoEasy´s strategi og tjener micro fortjenester døgnet rundt. Lad os sige at din indtjening er 20% efter noget tid (1.000 kr.)

Du ejer stadig samme antal kryptovaluta som da du begyndte din investering med 5.000 kr. værdien af denne krypto kan været ændret!

Er kursen faldet med 10% og du vælger at sælge taber du 500 kr.
Det efterlader dig med +500 kr. da din fortjeneste på køb og salg (1.000 kr.) dækker de 500 kr. i værditab.

Omvendt, stiger kursen med 10% og du vælger at sælge dine kryptovaluta, så tjener du nu +500 kr. ekstra i kursgevinst, din samlet gevinst er nu 1.500 kr

Den gule streg (break even price) er vigtig fordi den viser dig hvornår kursen på din krypto investering er den samme som da du begyndte din investering (break even price) eller om værdien er dårligere eller bedre.

Gul streg er en hjælp til at afslutte din handel på breakeven eller bedre.

Computer-handler med +0,5% profit om dagen.

På 4 dage er der blevet handlet 3.722 gange (gul cirkel), uden at jeg har brugt et sekund på det! 
Det er 38 køb og salg hver eneste time døgnet rundt i 4 dage! 
Investeringen har allerede udbetalt mig en fortjeneste på 14,53% eller 3,63% om dagen, uden at jeg har brugt et sekund på det! 
Penge, der står på min konto, og som jeg kan bruge til hvad som helst. 

4 timer senere er min fortjeneste og udbetaling oppe på 15,03%, fordi der er købt og solgt 114 gange mere. 

12 timer senere er der automatisk fortaget yderligere 303 nye handler. 
I
 alt er min investering oppe på 4.139 handler og en fortjeneste på 16,03% på bare 4 dage og 18 timer.
En gennemsnitlige indtjening på 4,01%. om dagen!
 
Computerkoden, der udfører min strategi, vil fortsætte med at købe og sælge, og resultatet er små mikrofortjenester døgnet rundt. 

Min investering på 20.000 kr. har allerede givet mig 16,03% profit. Penge jeg kan bruge! 

Når kursen falder en smule, køber computerkoden, og den videresælger igen, når kursen stiger en smule efter strategien, uden at jeg skal bruge et sekund på det. 
Og det går ikke ud over min kryptoinvestering, for jeg ejer stadig krypto for 20.000 kr

Computerstrategien har allerede genereret millioner i profit

Computerstrategien har allerede genereret mange millioner kroner i rapporteret handelsindtægt fra vores team og VIP-kunder. 
Siden 2018 har jeg tjent et stort millionbeløb uden at bruge et eneste sekund på at handle. 

Min investering er som at have en ejendom, hvor jeg modtager "husleje" fra mine lejer, og skulle ejendomsprisen falde, får jeg stadig den samme lejeindtægt! 
Stiger ejendomsprisen, får jeg stadig den samme husleje. 
Ejendomsprisen er kun aktuel i det øjeblik, jeg vælger at sælge ejendommen, og det samme gælder for kryptoinvestering.

Jeg har investeret 20.000 kr. i en kryptovaluta, det kunne være bitcoin (den kender de fleste) men pengene bruges ikke på den aktuelle bitcoin kurs, mine investeringspenge fordeles efter strategien som et fiskenet, der kastes ud, så når kursen bevæger sig, køber og sælger strategien automatisk og danner nye købs- og salgsordrer! (100% automatisk)

Hvis man kigger på C20 børsen, som består af de 20 mest omsatte aktier i Danmark, har disse aktier givet et gennemsnitligt årligt afkast på 
7,35 % over de sidste 20 år. 
De Amerikanske aktier er en smule bedre med 
7,74 % om året! 
Hvis du skal bruge en god tommelfingerregel for den generelle udvikling i aktiemarkedet, kan du konservativt bruge 7% og 8% som 
afkastmodel, hvis du er optimist, dog opnår du ikke 7% til 8% uden at sælge dine aktier! 


Min strategi og automatiske computerteknologi får mine investeringspenge til at arbejde med reelle køb og salg og, på den måde opnår jeg en gennemsnitlig udbetalt fortjeneste på +0,5% pr. døgn, hvilket er en gennemsnitlig fortjeneste på +15% om måneden, og jeg ejer stadig det samme antal kryptovaluta. 
Hvis mine krypto stiger, og jeg sælger dem alle, kan jeg lægge kursfortjenesten oven i min fortjeneste på køb og salg. 

Fremfor at købe kryptovaluta for 20.000 kr. til den aktuelle kurs, som 99% gør, fordeles min investering over et område, alt efter hvordan kursen bevæger sig! 
På den måde får computerteknologien og strategien hele tiden mine investeringspenge til at arbejde med hurtigt køb og salg, mens en mikrofortjeneste på normalt 75 øre til 2 kr. fra hver eneste handel, penge der automatisk går ind på min konto! - Uden at jeg skal gøre noget!

Strategien tjener penge, uanset om kursen stiger, falder eller går sidelæns, og måske tænker du, hvordan kan den det? 
Når en kurs falder, er der mange stigninger undervejs i et kursfald, så strategien kan derfor nemt købe og sælge med gevinst. 
Det samme gælder, når kursen stiger, eller når kursen er ubeslutsom, som den er det meste af tiden!
Indtjeningen får jeg udbetalt hver gang, der afsluttes en handel, mens investeringen forsætter med at købe og sælge hundredvis af gange i døgnet. Hver krone, jeg tjener, er en krone, jeg kan bruge, fordi den kommer direkte ned i min "lomme" 
Hundredvis af små mikrofortjenester tikker ind på min konto døgnet rundt 
i modsætning til en fortjeneste på en kursstigning, der i virkeligheden ingen værdi har, før du sælger dine aktier, guld, sølv eller krypto. 

Min strategi får computerkoden til at købe og sælge med en reel fortjeneste hver gang – penge, der udbetales med det samme! Og med de penge kan jeg betale regninger, tage ud og rejser eller forsøde tilværelsen på millioner af andre måder! 

Hver krone, jeg tjener, er en krone, der kan bruges! 
Når kursen falder en smule, køber strategien lidt krypto, og når kursen stiger en lille smule, sælger strategien en lille smule krypto, og for hvert salg dannes der automatisk nye køb og salgsordre ud fra den aktuelle kurs!
Disse handler kan fortsætte i flere måneder, uden jeg gør noget, fortjenesten tikker bare ind efter hver handel, ofte minut for minut, døgnet rundt! 
Her ser du 4 små investeringer som har givet 37,800 kr. i fortjeneste på 30 dage! 

Jeg kan lukke min investering når som helst og gøre brug af min investeringskapital til at købe andre kryptovalutaer eller overføre pengene tilbage til min normale bankkonto. 

I den gule kasse ser du antallet af handler for hver af mine investeringer. Samlet er der gennemført 20.591 køb og salg – eller 700 handler om dagen i gennemsnit. 

Den grønne kasse er den gennemsnitlig fortjeneste i procent om dagen, som strategien og computerteknologien har tjent mig hver eneste dag! 

Jeg har fået udbetalt samlet +45%. 
Pengene står på min konto, mens min investering fortsætter med at tjene 
mig penge. 
Hvis jeg vælger at lukke mine investeringer, stopper min indtjening også. 
Den bedste investering har tjent mig 80,43% på 30 dage og den “laveste” 26,63%. 

VIGTIGT
Det er vigtigt, at du ikke tror, at det er indtjening på kursstigningen af min investering, for det er det ikke. Det er en indtjening på det arbejde, der udføres automatisk gennem køb og salg.

Den “laveste profit” er på 1,02% pr dag, som er udbetalt hver dag i 26 dage! 
Fortjenesten er 204 kr. hver dag eller 6.120 kr. om måneden uden at gøre noget som helst! - og jeg ejer stadig kryptovaluta for 20.000 kr. 
Og investeringen med den bedste daglige indtjening er på 2,36%, hvilket svarer til 472 kr. om dagen eller 14.160 kr. på en måned. 
Jeg ejer stadig det samme beløb i kryptovaluta, nemlig 20.000 kr., og hvis jeg sælger med en kursstigning, kan jeg lægge den indtjening oveni. 

I mit online seminar lærer du, hvordan du optimerer dine investeringsvalg, så du øger din daglige indtjening. 
Mine 4 investeringer er tilsammen på 80.000 kr., og de har tjent mig 45% og en udbetaling på 36.000 kr. på 30 dage - og jeg ved godt, at jeg 
gentager mig selv, men jeg ejer stadig krypto for 80.000 kr. 

Hvis kursværdien er faldet, betyder det ikke noget, fordi jeg ikke har noget ønske om at sælge og lukke en investering, der udbetaler mig 45% på 30 dage, og hvis kursværdien stiger, betyder det heller ikke noget, fordi jeg stadig ikke har noget ønske om at afslutte en investering, der giver mig 45% på 30 dage

De 20.591 handler på 30 dage har en samlet fortjeneste på 36.000, hvilket er et afkast på 1,74 kr. pr. handel. 
For hvert køb og salg, tjener jeg i gennemsnit 
1 krone og 74 øre. 

Hver grøn prik er et køb, og hver rød prik er et salg med fortjeneste, også selvom om kursen falder! 

Strategien sælger ikke, medmindre den tjener penge – dog er det ikke ensbetydende med, at der ikke er en risiko, for det er der! Når min investering på f.eks. 20.000 kr. falder 25%, så er værdien faldet til 15.000 kr., men det har ingen betydning, medmindre jeg vælger at lukke min investering!
Kursen på min krypto stiger og falder, det er det, kurser gør, og de gør det endnu mere inden for kryptovaluta, men så længe jeg ikke lukker min investering, får jeg hverken et kurstab eller en kursgevinst. 
Vi kender det på samme måde fra aktier - hvis aktien falder med 25%, har jeg ikke tabt 25%, medmindre jeg vælger at sælge mine aktier

Forskellen med denne investering er, at jeg tjener penge på mine automatiske køb og salg, uanset om kursen stiger, falder eller bevæger sig sidelæns. 

Hvert eneste køb og salg minimerer min risiko, fordi jeg tjener penge fra handlen, som går ind på min konto og minimerer et eventuelt tab. Omvendt booster hvert eneste køb og salg min indtjening, da den skal lægges oveni en kursstigning. 

Skulle jeg få et tab på min kryptoinvestering, er det ofte langt mindre, fordi strategien af køb og salg har tjent penge, hvilket minimerer et eventuelt tab betydeligt! 
Dog sker det naturligvis, at der er tab! Alt andet ville være unaturligt, men samlet set har jeg tjent penge hver eneste måned siden 2018. 

Indtjening døgnet rundt 
365 dage om året 

Min investering forsætter med at tjene mig penge, så længe kursen bevæger sig! 
Falder kursen hurtigt, holder strategien op med at købe, og når kursen så stiger igen, begynder strategien automatisk at købe og sælge igen - der er altså taget højde for store og hurtige kursstigning og kursfald. 
I mit online seminar viser jeg, hvornår jeg lukker en handel og hvorfor, selvom den tjener mig penge og investeringskursen stiger. 

Jeg har mindst 15 forskellige kryptoinvesteringer, hver med samme strategi, men kursbevægelsen i markedet er naturligvis forskellig for hver af dem! 
En “computerkode” er en rigtige arbejdshest, der aldrig står stille, og eftersom kryptobørsen altid er åben, giver det god mening at handle 365 dage om året! 
Når jeg står op om morgenen, kan jeg næsten ikke vente på at se, hvad det lille stykke kode har fortaget sig i løbet at natten.
Forskellen fra mine andre investeringer er, at computerkoden og strategien tjener rigtige penge, som bliver udbetalt, uden at jeg løfter en finger! 
I løbet af dagen fortager jeg mig alt muligt andet, mens den lille arbejdsomme softwarekode fortsætter med at købe og sælge, og resultatet er profit efter profit efter profit, uden at jeg bruger et sekund på det.

Computerteknologien gør, at softwarekode kan følge min købs- og salgsstrategi uden at fejle, uden gætteri eller drømmeri. den tjener bare penge! 

Det er ikke et mirakel eller en hokus pokus-strategi, men derimod godt købmandskab, fra en knivskarp Kryptostrategi, der køber, når kursen falder en smule, og sælger igen, når kursen stiger en smule, og hemmeligheden er, at kurser stiger og falder hele tiden! 
Det gør, at jeg kan tjene 75 øre til et par kroner hundredvis af gange om dagen på hver af mine investeringer.


Det kræver ingen trading erfaring, 
kendskab eller viden.

Når jeg har sat en investering i gang, gør jeg ingenting - som i overhovedet ingenting! 
Det er måske i virkeligheden det sværeste at forstå! 
Softwarekoden arbejder døgnet rundt, og jeg kan se hver eneste profit tikke ind minut for minut, jeg kan følge hvert eneste køb og salg, hver eneste omkostning og fortjeneste, der er total gennemsigtighed omkring hver eneste handel. 

Her er det bedste - mine handler foregår direkte på kryptobørsen, der er ingen mellemmænd, der holder min investering. 
Mine penge står direkte på min konto på kryptobørsen, hvor jeg handler! 
Min indtjening udbetales direkte til min konto, igen på kryptobørsen, hvor jeg handler. 

Jeg bruger kun en platform til at kommunikere min computerkode og strategi til børsen, men det er børsen, der køber og sælger for mig
Ingen andre end kryptobørsen er en del af mine handler! 
De små omkostninger, jeg betaler for hver handel, er børsens fortjeneste til at drive børsen, da det er dem, der står for ALLE mine handler! 

Det er meget vigtigt, at du ikke kaster dig ud i kryptoinvestering gennem en broker eller en mellemmand! For hvis firmaet lukker og slukker, har du mistet dine penge, og hvis de er nogle røvere og banditter, taber du også dine penge

TradeSoEasy har hjulpet tradere siden 2003, men hverken os eller nogen andre bør holde dine investeringspenge, det er kun kryptobørsen, som du handler på, der skal holde dem!

I mit online seminar lærer du hele sikkerhedsprocessen – tryghed er lige så vigtige som indtjeningsstrategien! 

Du skal ikke engang have forstand på grafer, stop loss eller andre strategier, da alt kører automatisk! Der er ingenting, du skal gøre, når handlen er i gang. 

Lyder for godt… 

Jeg er helt enig, i begyndelsen er man altid skeptisk omkring nye metoder og nye muligheder. 
Det var det samme med aktier, da de var noget nyt, og krypto er et risikofyldt markedet med store svingninger i kursen, Kryptomarkedet er nyt, og alt kan ske! 
Jeg foreslår, at du kigger ind til det, lad det være en del af dine muligheder, for det kræver ingen tid! 

Jeg begyndt med en lille investering i 2018 og nu har jeg +15 af dem, fordi spredning giver et bedre dagligt afkast. 
Jeg begyndte med 20.000 kr. derefter 2x20.000 kr., og så voksede det til 50.000 kr. x 15.
Jeg har ikke pantsat huset, bilen eller båden for at investere, og jeg har andre investeringer, for alle investeringer kan springe i luften, men eftersom jeg har tjent rigtig mange penge på automatiske køb og salg - og for mig endnu vigtigere - jeg bruger ingen tid på det! Og med millioner af handler føler jeg mig overbevist om, at kryptovaluta er kommet for at blive!

Jeg er også blevet mødt med stor begejstring og glæde af mine VIP-kunder, som allerede har tjent rigtig godt! Stort set alle min familiemedlemmer er i gang, og alt i alt gør det, at en lille gruppe personer får glæden og muligheden for at komme i gang med det tætteste, du kommer på fuldautomatisk indtjening. 


Hvordan virker kursbevægelse på fortjenesten 

Jo mere kursen på kryptovalutaen bevæger sig, desto hurtigere kommer indtjeningen fra køb og salg, og på den måde minimeres din risiko og din indtjening boostes! 
Din hverdagsindtjening skabes via bevægelser i kursen, og det er ligegyldigt, om kursen stiger, falder eller går sidelæns! 
 
Et lille fald i kursen gør, at strategien automatisk kan købe en lille smule, og når kursen så stiger en lille smule, kan strategien sælge med en fortjeneste, så længe du bruger min knivskarpe strategi, der med kirurgisk indgreb tjener penge på bevægelsen. 

+10.000 kryptovalutaer i verden!
Kursbevægelsen i 24 timer på de top-10

Fortrolighed og sikkerhed 

Du øver dig først på en demo-konto, ikke fordi det er svært, men fordi det giver tryghed! 
Styreplatformen er ikke en handelsplatform, men en selvstændig platform, der kan kommunikere min strategi direkte til børsen, hvor du har din investering! Den styreplatformen har du brug for og er ikke en del af mit seminar og pakke.

Du får 7 dages gratis demo-konto dog kan du forlænge den, hvorefter alle brugere betaler fra 185 kr. om måneden, alt efter, hvor mange investeringer du har gang i på samme tid! 
Du kan spare disse penge men så bliver det en del mere nørdet. (anbefales ikke)
I mit online seminar lærer du alt, hvad du har brug for. 
Du får adgang til mine danske videoer, der forklarer og viser dig hvert eneste skridt, du skal tage. 
Du får adgang til mit danske supportteam, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Du får min opsætning, som udgør strategien, og du tasker denne ind efter min manual. 
Det tager ikke mere end 5 min. de første par gange, og der er intet der er svært! Og fra det øjeblik gør du ingenting, mens du stadig har 100% kontrol over din investering.

24/7 og 365 dage,  
uden at løfte en finger 

For et år siden afholdt jeg et seminar udelukkende for mine VIP-kunder, der har været med TradeSoEasy siden 2003. 

Nu tilføjer jeg online video-træning og support team.

De fleste sidder og krydser fingere og håber på at tingende bliver letter for dem, frem for at blive bedre!
At have et trading-system er det mest værdifulde aktiv, du kan besidde.

Og jeg kan ærligt sige...
Jeg er så sikker på, at dette system vil fungere for dig, at jeg garanterer det.
For det kræver ikke "held".
Det kræver ikke "talent".
Det kræver ikke "erfaring".

Hvad kræver det så?
Tro. Nok til at tage en chance.
Nok til at absorbere det, jeg viser dig.
Nok til at sætte dette trading-system i gang.
Hvis du gør netop det - intet mere, intet mindre - vil resultaterne være svære at tro på.

Ny funktion gør det endnu nemmer 
at være dig! 

Du kan tilføje en take profit-procent
Lad os sige, at du investerer 20.000 kr. i Bitcoin via auto-trade. Nu vil softwaren købe og sælge og tjene penge ved at købe billigere end den sælger til. 
Da Bitcoin-kursen stiger og falder, kan det ske hurtigt eller om natten, da børsen aldrig lukker eller holder pause. 
Hvis du for eksempel er tilfreds med en samlet fortjeneste på 20%, kan du indstille softwaren til at afslutte handlen, når din samlede fortjeneste når 20%. 
Undskyld mig, men det bliver ikke nemmer!

100% effektivt eller pengene tilbage! 

Test computerteknologien og min strategi med gratis demo-kontoen.
Hvis computerteknologien kombineret med min strategi ikke tjener dig penge på Kryptoinvesteringer, får du alle dine penge tilbage! (Du skal bare sende mig computerstrategiens købs- og salgsresultater)
Her er, hvad en af vores tradere siger om computer-handel.

“Jeg er fuldstændig vild med den måde, hvorpå min 
indtægt tikker ind på min konto hele døgnet! 
 Jeg tør godt påstå, at det er den nemmeste og mest gennemsigtig investeringsmåde for den almindelige dansker" 

Bjarne Schmidt. København

 +2,5 time video seminar 
+ Dansk support

  • ​Automatisk Trading: 
    Uden at løfte en finger 
  • Minimer risikoen:
    Hvert minut bliver risikoen mindre
  • 0,5% profit pr. dag:
    Hver krone tjent er en krone, der kan bruges

Tak for at tage dig tid til at læse denne side, og jeg ser frem til at byde dig velkommen.


# Krypto-viden 
Jeg ejer den kryptovaluta, jeg investerer i, og jeg kan beholde den for evigt - mine børn, børnebørn eller oldebørn kan overtage alle min digitale kryptovalutaer. 

# Krypto rygter 
Siden første dag er kryptovaluta blevet udsat for først et ”stormvejr”, og da det ikke lykkedes at vælte kryptoverdenen, forsøgte man sig med en ”orkan”, derefter en ”tsunami” og sidst med en ”atombombe”, men krypto er folkets magt, et modsvar til banker og finansverdens ta´ selv bord og grådighed, Krypto er kommet for at blive!


# Du får mine 5 mønstre, før jeg investerer! 
Der er ingen risiko ved køb og salg, her tjener du altid penge, og med mine 5 mønstre, før du investerer, vil du yderligere minimere din risiko for valutatab. 

# Du får min fremgangsmåde for valg af kryptovaluta. 
Computerteknologien alene er ikke nok til at tjene penge, det kræver også en knivskarp Kryptostrategi af godt købmandskab. Du få begge dele, samt min fremgangsmåde til at tjekke dit valg af kryptovaluta. 

# Seminar til at sætte alt op 
Der er ingen download, du skal ikke være programmør, og du behøver ikke engang trading erfaring eller kendskab til trading - du får alt, hvad det kræver, trin for trin. 

# Godt købmandskab til +0,50% pr. dag! 
Glem alt om tro, håb og gætteri – det lille arbejdsomme stykke kodeværktøj følger min strategi og køber og sælger hundredvis af gange om dagen, hvilket gør, at du kan tjene +0,5% i profit om dagen, +15% om måneden. 

# Test af kryptovalg 
Du vil lære hvordan du tester bagudrettet, hvor meget kursen på dit kryptovalg bevæger sig.

# De bedste handler når op på 80% på 30 dage 
Men træerne vokser som sagt ikke ind i himlen, de fleste investeringer vil ikke nå derop på 30 dage, så glæd dig, når de gør, men forvent +15% p/m. jeg viser dig, hvornår og hvordan og hvorfor du erstatter din investering. 

# Flere hemmeligheder i strategien
Blandt andet hvornår og hvorfor du bør lukke din investering, selvom den tjener penge og kursen stiger – du får det hele. 

# Opsætning af strategien 
Hver investering er som et fiskenet, der kastes ud. Jeg anbefaler 15.000-20.000 kr. pr. investering, dog minimum 2.000 kr. 
Computer-strategien køber og sælger efter en nøje planlagt strategi, der spreder købsordrer og salgsordrer ud, når din investering oprettes! 
Alt foregår automatisk, og du får naturligvis indblik i hele forløbet. 

# Ingen katastrofer ved fejl 
Hvis du investerer 20.000 kr. og fortryder 15 min. senere eller opdager, at du har begået en fejl i opsætningen, så du må afslutte din investering. Måske får du et tab på 100-200 kr. eller en gevinst, det kan gå begge veje alt efter kursen er gået lidt op eller ned, så det er ikke en katastrofe eller farligt at lave fejl. 

# Du får min trin-for-trin sikkerhedsopsætning. 
Alt kan testes i realtid via demo-modus, tryghed er altafgørende, så derfor foregår hele oplæringen først på en demo-konto med rigtige kurser, der følger markedet! Den samme sikkerhedsopsætning som på din demo-konto bruges også på din rigtige konto, så du kender processen. 

# Min “insider” tryghedstest 
Du får min guide, som jeg har brugt siden 2018, der giver fuldstændig tryghed, før du vælger investering i en kryptovaluta. 

# Valg af den rette børs 
Mine investeringspenge står på en af verdens største kryptobørser, og pengene forlader aldrig min konto, for alle handler forgår her! 
Ingen har adgang til min konto, hverken mit eget TradeSoEasy team, den platform, der kommunikerer med børsen, eller nogen andre. 
Tryghed er noget af det, jeg lægger vægt på i mit online seminar og når jeg selv handler.

# Altid 100% i kontrol 
Jeg kan lukke mine investeringer ned når som helst og overføre hele beløbet til min bankkonto eller overføre mine krypto til en ekstern eller online harddisk. 
Min indtjening fra køb og salg kommer løbende (ofte hvert minut). Jeg kan flytte denne indtjening over til min bankkonto når som helst, og i de fleste lande er det gratis, også i Danmark. 
Min gevinst og mit investeringsbeløb er tilgængelige 24/7 og kan flyttes med få klik. 

# kryptoværdien med flere muligheder
Jeg ejer mine krypto, hver eneste af dem, og ingen kan tage dem fra mig, ingen kan sælge dem, og der er ingen udløbsdato på mine kryptovalutaer. På samme måde som jeg ejer Pund, Euros og Dollars, kursen stiger til tider, og til andre tider falder den! Der, hvor jeg tjener mine penge, er ved automatisk køb og salg gennem strategien. Alt andet er ekstra. 

# Mikroomkostninger 
Hver handel koster gennemsnitlig omkring 10 øre, hvis du investerer 20.000 kr. Handelsomkostningen fratrækkes automatisk, inden du får din fortjeneste, og alle fortjenester, du ser på denne side samt på video, er fortjenester, efter omkostningerne er fratrukket jeg kan se hver eneste købskurs, salgskurs og omkostninger for hvert salg og køb. Jeg kan se min profit fra hver handel, som er udbetalt, der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. 

# Skift børs 
Jeg kan skifte kryptobørs, da computerteknologien og min strategi for køb og salg virker på alle kryptobørser og den er fuldstændig ligeglade med, hvilken børs de skal handle/arbejde på. 

# Minimer min risiko og boost min profit 
Fordi strategien automatisk køber og sælger, minimerer jeg min risiko hvert eneste minut, mens jeg samtidig booster min profit, og min indtjening lægges oven i den kursstigning, min investering får! 
TradeSoEasy limited, er ikke en mægler/broker eller finansiel rådgiver. Enhver investering er forbundet med risiko, og du bør altid søge professionel rådgivning hvis du har spørgsmål vedrørende investering. TradeSoEasys systemer, seminarer og programmer er til uddannelse og underholdning. 
Tidligere resultater er ikke nødvendigvis det samme som fremtidige resultater. 
Copyright 2003- 2023